Chill & Create is een unieke combinatie van mindful yoga, meditatie, visualisatie en creativiteit. Tijdens Chill & Create leer je om uit je hoofd te komen en naar je lichaam te luisteren. Je ontdekt persoonlijke en fysieke grenzen en komt erachter hoe jij daarmee omgaat. Je leert om stresssignalen eerder op te vangen en krijgt praktische tools om in de praktijk toe te passen. Door inzicht te krijgen in je grenzen en gedachten leef je bewuster en kan je bepaalde patronen doorbreken. Kom erachter wat jou drijft en sta dichter bij jezelf zodat je jouw ideale leven leeft.

Rust, bewustwording en creëren staan centraal. Wisselende thema’s die aan bod komen zijn o.a. ontspanning, stress, balans, concentratie, in het nu zijn, zelfliefde, acceptatie, loslaten, niet streven en zelfcompassie.

Kom naar Chill & Create en ontdek in deze 4 uur meer over jezelf zodat je optimaal kan groeien en genieten van het leven.

Programma

Inloop met gezonde snacks15 minuten
Introductie10 minuten
Mindful yoga door MDFcoaching25 minuten
Meditatie door MDFcoaching55 minuten
Pauze15 minuten
Lunch (alleen bij Rebase)30 minuten
Workshop ‘Verf je Zen’ of ‘Maak je Visionboard’ door Art by Surya90 minuten
Afsluiting & reflectie30 minuten

Duur programma: ± 4 uur

Sfeerimpressie

Reviews

Een leuke en ontspannende workshop!

Melany brengt je met haar rustgevende stem en een aantal toegankelijke oefeningen al snel in een ontspannen staat. Dit maakt je helemaal zen om daarna vrij en zonder druk te gaan creëren. Zodra je toch vast komt te zitten in je hoofd en tegen je eigen blokkades aan loopt, weet Surya je met de juiste woorden te begeleiden en weer uit je hoofd en ín de creatieve flow te krijgen. Door bewust te worden van de gevoelens die naar boven komen tijdens het schilderen krijg je mooie inzichten in de onbewuste processen in jezelf.

De combinatie van meditatie en schilderen is een verrassende en interessante samenwerking van twee mooie mensen die elkaar goed aanvullen en een fijne sfeer creëren. Een aanrader om zelf te ervaren, zowel alleen of met een groep vrienden is dit een gezellige workshop!

Ezra

Echt een creatieve en relaxte avond gehad bij Chill&Create. Melany weet hoe ze een goede meditatie moet geven, ik voelde me hierna lekker tot rust gekomen. En Surya begeleide een leuke en speelse verfsessie waarin ik zonder pressure mijn creativiteit in kwijt kon! Er hing een ongedwongen sfeer tijdens het event en heb leuke mensen leren kennen

Nastazia

Chill en Create is een heerlijke invulling voor zowel een ontspannende als gezellige avond. Bij binnenkomst kletste we eerst wat met een lekkere kop thee. Daarna heeft Melany een yogalesje en meditatie gegeven. Super om helemaal tot rust te komen. Na de yogales hebben we geschilderd. Het was een hele vrije les met een lekker muziekje op de achtergrond, super chill. Alles bij elkaar zou ik dit zeker aan iedereen aanraden. Echt een topavond!

Daphne

Het was een mooie en inspirerende zondag, een echte aanrader. De combinatie mindful yoga, meditatie en het visionboard was precies goed. De volgende Chill & Create sessie ben ik er zeker weer bij, Sundays are for mindfulness!

Soraya

Hele leuke en verfrissende workshop. Het voelde helemaal niet geforceerd aan, iedereen kwam telkens meer los door de fijne uitleg en ontspannen sfeer. De stemmen vond ik erg rustgevend en door de meditatiesessie en visualisatie heb ik nu veel meer inzicht in waar ik nu sta en waar ik heen wil. Ik wil dit regelmatig doen om dit in mijn systeem te houden.

Kim

Locatie

Chill & Create vindt plaats in Studio s111 of in Rebase.

Pieter Braaijweg 67
1114 AJ
Amsterdam

De locatie ligt aan de ring A10 (afslag s111) en op loopafstand van metrostation Van der Madeweg (5 minuten).

Met de auto

Neem vanaf de A10 de afslag Overamstel (s111). Sla linksaf de Johannes Blookerweg op, en volg vervolgens de bocht naar links de Verlengde Van Marwijk Kooystraat op. Sla linksaf de Spaklerweg op, en na 335 meter rechtsaf de Pieter Braaijweg op. U vindt de studio na 185 meter aan uw linkerhand.

Met het openbaar vervoer

Reis naar metrostation Van der Madeweg. Wanneer u onderaan de trap staat kijkt u in de richting van Duivendrecht. Keer om, en volg het fietspad onder het spoor door richting de Spaklerweg (250 meter). Steek de Spaklerweg over, en sla rechtsaf. Volg de Spaklerweg 250 meter, en sla vervolgens linksaf de Pieter Braaijweg op. U vindt de studio na 185 meter aan uw linkerhand.

Klaprozenweg 13
1032 KK
Amsterdam

De locatie ligt in Noord nabij de Nieuwe Leeuwarderweg (afslag s116) en op loopafstand van metrostation Noorderpark (15 minuten).

Met de auto

Neem vanaf de Nieuwe Leeuwarderweg afslag s116 en sla rechtsaf de Johan van Hasseltweg op. Sla na 500 meter rechtsaf en volg direct de bocht linksaf over het Mosplein de Klaprozenweg op. U vindt Rebase na 375 meter aan uw linkerhand.

Met het openbaar vervoer

Reis naar metrostation Noorderpark. Verlaat het station en sla linksaf het Albatrospad op. Volg deze over de ophaalbrug naar links, en sla rechtsaf de Varenweg op. Volg de Varenweg die overgaat in het Mosveld 350 meter, tot aan het Mosplein. Steek het Mosplein over, sla rechtsaf en volg de bocht linksaf de Klaprozenweg op. U vindt Rebase na 375 meter aan uw linkerhand.

Wil je meer weten over Chill & Create of een sessie bij jouw bedrijf?

Stuur een Whatsappje!

Aanmelden

Met onderstaand formulier kun je je aanmelden voor onze Chill & Create sessies. De kosten bedragen € 49,95 (€ 40 early bird) bij Studio s111 en € 59,95 (€ 50 early bird) bij Rebase (inclusief lunch), wij zorgen voor alles. Vooraf ontvang je per mail een Tikkie om te betalen.

Tip: draag comfortabele kleding!

Geslacht


Naar welke sessie van Chill & Create wil je komen?

Inschrijven nieuwsbrief MDFcoaching

Door het formulier te versturen ga je akkoord met de privacyverklaring van MDFcoaching