Iedereen heeft een beetje faalangst. Het is heel normaal om iets wat je belangrijk vindt ook een beetje spannend te vinden. Het zegt namelijk dat je ergens om geeft, en dat is alleen maar goed. Soms is die spanning echter zo erg dat het je beperkt in je doen en laten, en je je er echt heel naar door voelt. Je twijfelt dan zo erg aan jezelf en bent zo bang om het niet goed te doen dat je het liefst onder een dekentje op de bank kruipt.

Gelukkig is faalangst goed te trainen. Met diverse oefeningen leer ik je meer vertrouwen te krijgen in jezelf, de meningen van anderen minder groot te maken en juist te kijken naar het positieve in plaats van het doemscenario. Ik geef je praktische handvatten om je faalangst te beheersen.

De duur van een faalangsttraining is voor iedereen anders, afhankelijk van hoe diep het zit. Gemiddeld duurt een traject 8 weken, waarbij we iedere week een sessie van 2 uur hebben.

Je kunt altijd gratis en vrijblijvend contact met me opnemen voor meer informatie of om te kijken naar de mogelijkheden.