Wil jij beter om kunnen gaan met stress, bewuster zijn van je grenzen, meer vanuit je hart in plaats van je hoofd leven en een langdurige verandering in je leven creëren? Word je geleefd door je agenda en ben je je leven meer aan het managen dan dat je geniet van de dagelijkse dingen? Bij mij vind je een veilige omgeving waarin je open en eerlijk over je leven kunt praten, en waarin je je geaccepteerd en gehoord voelt. Ik help je jouw stappen naar geluk te volgen. 

Een complete mindfulnesstraining geef ik in 8 sessies van 2,5 uur per keer. Dit kan individueel zijn of in groepsverband. Per groepstraining zijn er maximaal 12 cursisten aanwezig. Het trainingsprogramma is geschikt voor iedereen. Door de mindfulnesstraining leer je beter om te gaan met stress, lastige gedachten en het bewaken van je grenzen. Je leert in het nu te leven en bewuste keuzes te maken in plaats van te reageren vanuit de automatische piloot. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mindfulness zorgt voor een positieve denkwijze en een hogere kwaliteit van leven.

Naast de algemene mindfulnesstraining bied ik ook mindfulnesstrainingen aan die specifiek gericht zijn op angst of stemming. Uiteraard is het mogelijk om samen een aanbod op maat op te stellen dat past bij jullie onderwijsvorm, bedrijf of bij jou als individu.

Je kunt vrijblijvend contact met mij opnemen per e-mail of telefoon voor meer informatie.