Het succes van mijn deelnemers is waar het om draait. Lees hieronder enkele reacties van deelnemers.

Door de mindfulnesstraining heb ik geleerd om te relativeren. Ik kan mijn stressvolle gedachtes nu omzetten in helpende positievere gedachtes. Ook doe ik regelmatig korte ademhalingsoefeningen waardoor ik rustiger leer en betere toetsen maak.

Nienke


De ademhalingsoefeningen en meditaties vond ik heel fijn, omdat ik dan alles los laat. Het voelt heerlijk om weer te kunnen ontspannen en ik kan me beter focussen en concentreren. De training heeft me echt goed gedaan en goed geholpen.

Cheony


De ademhalingsoefeningen en het praten over emoties spraken mij het meeste aan in deze training. Ik merk dat ik mij beter kan concentreren en dat ik minder last heb van vervelende gedachtes. Leren en toetsen maken gaan hierdoor veel beter.

Astrid


Door de ademhalingsoefening heb ik een gevoel gevoeld wat ik amper kan omschrijven met woorden. Ik voelde een soort ruimte en rust in me hoofd die ik nooit eerder gevoeld heb, alsof ik hoog boven de wolken was. Ik heb het wel vaker geprobeerd, maar het lukte nooit. Door de oefening met jouw stem erbij lukte het me eindelijk om echt te ontspannen. Dit ga ik zeker vaker doen.

Lixandra


Fantastische training! Zo een lieve vrolijke juf die goed is in luisteren naar verhalen of naar iets wat je dwars zit. De lessen die u gaf waren heel goed en goed voorbereid. De training heeft mij ook veel geholpen, vooral de ademhalingsoefeningen. Die blijf ik onthouden. Meer juffen zoals u zouden zo een training moeten geven, mensen met geduld zoals u!

Shakeela


De training werkte voor mij heel kalmerend. Sindsdien merk ik dat ik rustiger ben vanbinnen. Als het aan mij ligt zou de training blijven doorlopen.

Selma


Toen ik begon met mindfulness zag ik het niet heel erg zitten, omdat ik niet zo goed wist wat het was en ik er nog nooit wat over had gehoord. Maar na twee trainingen zag ik al dat het effect had op mijn dagelijks leven. Ik had veel meer rust in mijn hoofd en kon me beter concentreren. Ook begon ik de dag veel positiever. Meestal na het 4e uur op school kan ik me echt niet meer concentreren, maar sinds ik mindfulness doe kan ik gewoon tot het zevende uur doorgaan zonder dat ik moe begin te worden. In de trainingen gingen we veel mediteren, zo heet dat volgens mij. Ook gingen we vaak mindfulness yoga doen. Dat vond ik ook erg fijn, omdat je dan echt helemaal één word met je lichaam. Ik ben heel blij dat ik mindfulness trainingen heb gevolgd, ook al dacht ik in het begin dat het heel saai was. Toen ik er mee was begonnen merkte ik dat het helemaal niet saai is en het ook echt helpt.

Ella


Ik vond de mindfulnesstraining heel leuk. Ik vond het heel rustgevend en ik heb wel veel verandering gezien in mijn gedrag en hoe ik op bepaalde dingen reageer. Ik ben zelf ook veel rustiger geworden, dat bepaalde mensen mij zelfs vragen waarom ik rustig ben. Ik vond het heel leuk en het heeft me heel erg geholpen, echt waar!

Samani