Retreat

One day retreat/women’s circle waarin je volledig tot ontspanning, inspiratie en mooie inzichten komt. Een waardevolle dag waarop je kan connecten met andere like minded ambitieuze vrouwen die ook bezig zijn met zelfontwikkeling.

Je ervaart innerlijke rust en kracht, leert mediteren, krijgt handige lifetools mee en komt helemaal tot jezelf.

Een yoga/meditatieoefening duurt gemiddeld 30 minuten. Na elke oefening is er ruimte om ervaringen te delen en is er aansluitend een thee/koffie pauze. In de middag staat er een healthy lunch voor je klaar! Voor de liefhebbers is er ook een cacao latte.

Locatie: Studio S111 in Amsterdam

Tijd: 10.30 tot 16 uur

Investering: € 150,- (Hou de early bird prijs in de gaten)

Data:
12 feb 2023 The Love edition
16 april 2023 Women’s circle

Er zijn verschillende edities:

The Dream Big edition waarin je in contact komt met je mooiste dromen tijdens de droommeditatie en daarna creatief aan de slag gaat met het maken van je visionboard!

The Love edition waarin je je helemaal connected voelt met jezelf. Een dag waarop je helemaal ondergedompeld wordt in (zelf)liefde en (zelf)compassie, zodat je alleen maar meer en meer liefde ervaart en aantrekt. Je vertrekt stralend en zelfverzekerd en voelt dat alles wat je nodig hebt in jou zit!

The Cacao edition waarin je mag loslaten wat jou niet meer dient, zodat er ruimte ontstaat en niets jou meer tegenhoudt. Je komt in contact met je hart, met je creativiteit en krijgt een powerboost. Ook wordt er gebruik gemaakt van klankschalen. Na deze dag voel je je lichter en meer in contact met jezelf.

Women’s circle edition waarin je de kracht ervaart van vrouwen bij elkaar. Raak geïnspireerd en geraakt door elkaars verhalen en realiseer dat je niet de enige bent die soms tegen bepaalde dingen aanloopt. Kom dichter tot jezelf en verbind met elkaar in this safe space waar je helemaal jezelf kan zijn!

The Business edition waarin je connect met jouw 2.0 business woman version. Van mediteren en visualiseren tot een concreet stappenplan waar je gelijk mee aan de slag kan. Je gaat geïnspireerd, gefocust en gemotiveerd naar huis.


Stilte retreat

One day retreat voor innerlijke rust en focus waarin je volledig tot ontspanning en mooie inzichten komt. Een dag waarop je met niets of niemand bezig hoeft te zijn. Alleen maar met jezelf. Je leert verschillende manieren van mediteren, ontdekt welke oefeningen bij jou passen en krijgt handige tools mee die je kan toepassen in het dagelijks leven.

Een dag vol met rustgevende yoga, heerlijke meditaties en een healthy lunch.

Een yoga/meditatieoefening duurt gemiddeld 30 minuten. Na elke oefening is er een thee/koffie pauze en in de middag de grote lunchpauze.

Tijdens de stilte retreat praat alleen de trainer. Hierdoor kan je nog dieper in jezelf keren en leer je jezelf nog beter kennen. Een bijzondere, transformerende dag.

Je hoeft geen ervaring te hebben met meditatie.

Locatie: Studio S111 in Amsterdam

Tijd: 10.30 tot 16 uur

Investering: € 150,- (Hou de early bird prijs in de gaten)

Data: 26 maart 2023