Zoek je rust en ontspanning? Wil je leren omgaan met je gevoelens, terug bij jezelf komen en bewustere keuzes maken? Meld je dan nu aan voor een cursus mindfulness! De cursus bevat 8 wekelijkse sessies van 2,5 uur en een stiltedag met diverse oefeningen. De MBSR mindfulnesstraining wordt gehouden in Studio s111 in Amsterdam en de kosten bedragen € 995 (inclusief btw).

Tip: Vraag je werkgever om een bijdrage voor deze training. Tevens is het mogelijk voor het (resterende) bedrag een betalingsregeling te treffen. Neem hiervoor contact met mij op.

Aankomende cursussen

Mindfulness A

donderdagavond

16 februari 2023 ・ 19:30 – 22:00
23 februari 2023 ・ 19:30 – 22:00
2 maart 2023 ・ 19:30 – 22:00
9 maart 2023 ・ 19:30 – 22:00
16 maart 2023 ・ 19:30 – 22:00
23 maart 2023 ・ 19:30 – 22:00
26 maart 2023 ・ 10:30 – 16:00*
30 maart 2023 ・ 19:30 – 22:00
6 april 2023 ・ 19:30 – 22:00

*stiltedag op een zondag

Reviews

Als jonge moeder van twee, een echtgenote, een uitdagende baan en een masteropleiding was ik vooral alle ballen in de lucht aan het houden en stond ik niet stil bij wie ik ben, wat ik voel en wat ik wil. De training mindfulness bij Melany heeft mij geholpen om dichter bij mijzelf te komen en daarmee mijzelf beter te leren kennen. Stilstaan bij wat ik zie, hoor en voel. Dit heb ik met name bereikt door te mediteren. Mediteren is een onderdeel geworden van mijn dagelijkse ritueel en zorgt voor een kwalitatiever leven dan dat ik voor de training had. Ik kan en wil er niet meer zonder.

– Patricia

Waardevolle cursus, waarmee je tot innerlijke rust komt en meer jezelf wordt. Ik ben vrij spiritueel dus ik vond dit een mooie uitdaging voor mezelf om nog meer te leren. Hierdoor heb ik meer inzicht gekregen en het waren ook nog eens leuke oefeningen. Door de mindfulness training van MDF Coaching heb ik geleerd om meer bewust te zijn van mijn gedachten, gevoel en gedrag.

Het is een mooie aanvulling voor je eigen ontwikkeling.
Mindfulness en spiritualiteit wijzen me de weg naar een bewuster en betekenisvoller leven. De rust en passie van Melany zorgde ervoor dat ik nog meer zin kreeg in de lessen. Ze zorgt voor een prettige sfeer en was erg betrokken zowel met de groep als individueel.

Deze training is krachtig, leerzaam en leuk. Het is zeker een aanrader voor anderen en een cadeautje voor jezelf.

– Ramiro

Ik hɑd een bepɑɑld beeld en tegelijkertijd nieuwsgierig nɑɑr wɑt ik kon verwɑchten. Als persoon probeer ik situɑties vɑnuit een positieve kɑnt te bekijken en stɑ ik grɑɑg stil bij het hier en nu. De trɑining heb ik ɑls een verrijking en bewustwording ervɑren.

Ik ben bewuster geworden dɑt ik dɑgelijks te druk ben met vɑn ɑlles en nog wɑt, met nɑme in mijn hoofd. Ik kon moeilijk een moment voor mezelf nemen om op te lɑden en mijn gedɑchten op een rij te zetten. Eerlijk gezegd vind ik het nog steeds lɑstig om te doen. Ik hɑd voor mijn gevoel niet genoeg ɑɑn een dɑg.

De mindfulness trɑining heeft mij bewuster gemɑɑkt dɑt ik een stɑp terug moet nemen en luisteren nɑɑr mijn lichɑɑm en hoe ik m’n gedɑchten kɑn ordenen. De ochtendmeditɑtie en meditɑtie spɑnning los lɑten zijn de eerste stɑppen voor mij om mindfulness een plɑɑts te geven in mijn leven.

Melany ervɑɑrde ik ɑls de rust zelve en mɑɑkte elke bijeenkomst ɑɑngenɑɑm. Ik gun een ieder deze mooie ervɑring en tools die mij ɑɑngereikt zijn. Dɑnkbɑɑr dɑt ik dit heb mogen ervɑren.

– Sharlane

De 8-weekse mindfulnesscursus gegeven door Melany was een ware ontdekkingsreis.

Ik neem altijd te veel hooi op mijn vork, ik werk overdag als Executive Assistant en heb daarnaast nog een webshop alsmede een leuk sociaal leven.

In mijn werk en privéleven sta ik graag voor anderen klaar. Ik merk pas als het te laat is, dat ik over mijn grens ben gegaan.

De cursus heeft mij vele handvatten gegeven. Niet alleen hoe je rust kunt creëren en kunt integreren in het dagelijkse leven. Maar ook door de opdrachten die je mee krijgt, sta je bewuster in het leven. Waardoor je tijdig herkent dat je een moment voor jezelf moet nemen.

Melanie is rust, ze doet dit zo natuurlijk, zorgt voor een fijne sfeer zodat je je op je gemak voelt.

Ik zou iedereen aanraden om de cursus mindfulness te volgen (of cadeau te geven) en jezelf dit te gunnen. Het leven is zo mooi, als je er iets meer van kan genieten.

– Barbra


Meld je nu aan!    *Verplichte velden